ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής
  1. Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στους παρακάτω Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς :   

Eurobank ΙΒΑΝ: GR9302602050000790201562476 
Τράπεζα Πειραιώς: GR4101720350005035091238051 

(Παρακαλούμε όπως εισάγετε ως αιτιολογία κατάθεσης τον κωδικό της παραγγελίας σας ή την επωνυμία της εταιρίας, ή το Ονοματεπώνυμο σας .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εμβάσματα που γίνονται από διαφορετικές τράπεζες από αυτές που διαθέτει λογαριασμό το κατάστημα τα έξοδα των τραπεζών επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα.

  1. Πληρωμή μέ Μετρητά ή Πιστωτικής/Χρεωστική Κάρτα στο κατάστημα, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.
    Δεκτές γίνονται πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
     
  2. Με αντικαταβολή. Η υπηρεσία της αντικαταβολής επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον εντολέα.
     
  3. Μέσω Paypal

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς τιμοκαταλόγους του ηλεκτρονικού καταστήματος www.eshop.justperfect.gr συμπεριλαμβάνεται και ο σχετικός Φ.Π.Α.(24%).

Για πωλήσεις σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο αγοραστής επιβαρύνεται με το κόστος των φόρων και των τελωνειακών δασμών που θα προκύψουν από την πώληση των αγαθών και θα πρέπει να τους καταβάλλει κατά την παράδοση του προϊόντος σε αυτόν. Παρακαλούμε ελέγξτε με προσοχή τους κανονισμούς που διέπουν την κάθε χώρα.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα eshop.justperfect.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος αναπροσαρμογής των τιμών των προϊόντων που διαθέτει στις αποθήκες του.