ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€

Επιστροφές Προϊόντων

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 10 ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής τους.
Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές προϊόντων, παρά μόνη η ανταλλαγή τους με άλλο προϊόν. Για τα εκπτωτικά προϊόντα δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή χρημάτων. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να είναι στην αρχική τους συσκευασία και κατάσταση.
Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών και εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, δηλαδή χωρίς να έχουν ζημιές ή να έχουν καταστραφεί και χωρίς να έχει αφαιρεθεί η ετικέτα ασφαλείας ή φορεθεί. Επίσης θα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία και να φέρουν την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Τα έξοδα επιστροφής και οι τελωνειακές χρεώσεις επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
Ο πελάτης θα πρέπει να διασφαλίσει την ασφαλή επιστροφή των προϊόντων και ότι θα φτάσει στα γραφεία μας στην αρχική τους κατάσταση. Παράλληλα, θα προτείναμε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποστολών για την επιστροφή των προϊόντων σας, η οποία να διαθέτει υπηρεσία ανίχνευσης των αποστολών της, ώστε να μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε που βρίσκεται η επιστροφή σας και εάν έχει παραδοθεί στα γραφεία μας.
Οι επιστροφές θα γίνονται στη διεύθυνση:
JUSTPERFECT
Αττικής & Ευρυπίδου 141 22 Ηράκλειο Αττικής

Εάν ένα προϊόν επιστραφεί επειδή ο πελάτης αρνήθηκε να πληρώσει τα έξοδα εισαγωγής ή των δασμών του, η εταιρεία μας θα ζητήσει από τον πελάτη να καταβάλει τα έξοδα που επιβαρύνουν την εταιρεία μας για την επιστροφή του στα γραφεία μας.
Σημαντική ενημέρωση: Μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές προϊόντων, επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στις ειδικές παραγγελίες μόνο εάν αυτές δεν είναι ελαττωματικές ή κατεστραμμένες κατά την παράδοσης τους.

Επιστροφή Χρημάτων

H επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει στον αρχικό τρόπο πληρωμής της παραγγελίας σας, δηλαδή στην πιστωτική/ χρεωστική σας κάρτα ή στον τραπεζικό σας λογαριασμό, εντός 10 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας.

Οι χρεώσεις για την αποστολή ή την ασφάλιση των προϊόντων σας δεν επιστρέφονται, και αυτές θα αφαιρεθούν από το λογαριασμό ή την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα σε περίπτωση επιστροφής ενός ή όλων των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.

Εάν η παραγγελία σας έχει αποσταλεί σε ένα προορισμό εντός Ευρωπαϊκής ένωσης, όλοι οι φόροι θα επιστραφούν.

Εάν η παραγγελία σας έχει σταλεί σε ένα προορισμό εκτός της Ευρωπαϊκής ένωσης, οι δασμοί και οι φόροι της εκάστοτε χώρας επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Ενδεχομένως να μπορείτε να αποφύγετε την πληρωμή των φόρων αυτών επικοινωνώντας απευθείας με τις Τελωνειακές υπηρεσίες της χώρας σας. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό για όλες τις χώρες, θα σας προτείναμε να απευθυνθείτε σε κάποιο εκτελωνιστικό γραφείο ώστε να ζητήσετε να σας βοηθήσουν στην επιστροφή των δασμών και των φόρων για τα επιστρεφόμενα είδη.

Ανταλλαγές - Exchanges

Οποιαδήποτε ανταλλαγή θα πρέπει να γίνει εντός 10 ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής των προϊόντων από εσάς.
Εάν επιστρέψετε ένα προϊόν και το νέο προϊόν έχει χαμηλότερη τιμή, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά στον τρόπο πληρωμής σας.
Τα επιστρεφόμενα είδη θα πρέπει να είναι στην άριστη κατάσταση, να φέρουν την ετικέτα ασφαλείας και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία.
Επιστροφές που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Ακύρωση Παραγγελίας

Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:
Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση.

 

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να καλέστε το (+30) 210 2854380 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελιάς σας.
Μετά την παραλαβή του προϊόντος, μπορείτε να μας καλέσετε στο (+30) 210 2854380 να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.